Potres / postupanje nakon istoga , prijave šteta

Gradona─Źelnik Grada Zagreba je 23. o┼żujka 2020. proglasio prirodnu nepogodu uzrokovanu potresom na podru─Źju grada Zagreba.

Grad Zagreb je objavio poziv te na donjem linku mo┼żete izvr┼íiti i samostalno prijavu ┼ítete od prirodnih nepogoda na imovini Gradskom povjerenstvu Grada Zagreba u pisanom obliku, na propisanom obrascu.

Molimo suvlasnike da na poveznici https://arcg.is/1vafny0 popune aplikacijuNa ovaj na─Źin ─çe nam pomo─çi i ubrzati procjenu ┼ítete. 

Molimo sve korisnike na┼íih usluga da ista o┼íte─Źenja mogu proslijediti na mail potres@upravitelj.hr uz osnovne podatke.

================================================================

Proslije─Ĺujemo zahtjev od plinare

“Po┼ítovani,

Unato─Ź ─Źinjenici da je Gradska plinara Zagreb d.o.o. odmah nakon potresa upozoravala gra─Ĺane da zatvaraju plin na glavnom zaporu samo u slu─Źaju intenzivnog mirisa plina ili o┼íte─çenja plinske instalacije u ┼íto spada i uru┼íavanje dimnjaka, velik broj i neo┼íte─çenih zgrada na na┼íem distribucijskom podru─Źju u kona─Źnici je ostao bez plina. Da bi se izvr┼íilo pu┼ítanje plina, Gradska plinara Zagreb d.o.o. je na poveznici http://www.plinara-zagreb.hr/novosti/postupak-pustanja-plina-u-objekte-koji-su-iskljuceni-zbog-potresa-opasnost-trovanja-ugljicnim-monoksidom/1327  objavila je uputu o na─Źinu pu┼ítanja plina na upotrebu te koji preduvjeti su nu┼żni kako bi pu┼ítanje plina za posljedicu imalo sigurnu i pouzdanu opskrbu bez ne┼żeljenih posljedica.

Molimo Vas da istu prou─Źite te da nakon zadovoljavanja svih potrebnih koraka koji prethode anga┼żiranju Gradske plinare Zagreb d.o.o. na pu┼ítanju plina, svakako s predstavnikom stanara provjerite da li u jednom ili vi┼íe stanova postoje osobe u samoizolaciji radi zara┼żenosti ili bolovanja od virusa COVID-19 te da nas i o tome prilikom otvaranja naloga pisano izvjestite. Cilj toga je sprje─Źavanje ┼íirenja epidemije socijalnim kontaktom nositelja virusa na montere GPZ-a te nastavno od montera GPZ-a na ostale stanare zgrade i ostale osobe, jer sprje─Źavanje ┼íirenja epidemije i nadalje ostaje zada─ça svakog pojedinca u Republici Hrvatskoj.

U slu─Źaju potrebe za poja┼ínjenjima molimo Vas da nas kontaktirate ili elektroni─Źkom po┼ítom na Odjel prodaje ili na uobi─Źajene telefonske brojeve Odjela prodaje.”

===============================================================

Tako─Ĺer Vas molimo za strpljenje je uslijed epidemije COVID-19 virusa vr┼íe se samo hitne intervencije na na┼íim stambenim zgradama kako bi se umanjila mogu─Źnost pro┼íirenje virusa a sve sukladno uputama Sto┼żera civilne za┼ítite RH .

Sva prava zadr┼żana Upravitelj Gradnja d.o.o | Izrada i hosting: Orbis.hr